www.pax.no

Yukiko Motoya:  Kunsten å bli glad i seg selv

Yukiko Motoya: Kunsten å bli glad i seg selv

Pris:
288.00
Førpris: 329.00
ISBN: 9788253039183
Status: Utsolgt
Utgitt år: 2017
Innbinding: Innbundet
Oversatt av: Tørring, Magne
Orginalens tittel: Jibun wo suki ni naru houhou

Kunsten å bli glad i seg selv

terningkast_5 liten flat.jpg "En forunderlig og tiltalende liten roman"

Brita Strand Rangnes, STAVANGER AFTENBLAD

 

Helt fra hun er liten drømmer Linde om vennskap og samhørighet, om noen å kunne dele gledene ved livet med. Hun er 3, 16, 28, 34, 47 og 63 år ... full av motsetninger og en smittende optimisme. Hun krangler og stikker piggene ut, kaster seg entusiastisk over nye utfordringer og fryder seg over hverdagens små øyeblikk. Men valgene hun tar, fører oftere til ensomhet enn til nærhet. Gapet mellom henne selv og andre kolliderer stadig med ideen om den perfekte lykken.

Kunsten å bli glad i seg selv er en underfundig og sterk roman om søken etter mening og fortrolighet, om hvor lett det er å såre hverandre uten å mene det, og om hvor viktig det er å kunne like seg selv. Den gir et engasjerende blikk inn i en annerledes, men likevel gjenkjennelig virkelighet, der en strøm av noe underlig flyter under det vanlige livet og der håpet aldri er langt unna, selv ikke på siste side.

For Kunsten å bli glad i seg selv vant Yukiko Motoya den prestisjetunge Yukio Mishima-prisen. Dette er første bok på norsk fra en ung japansk forfatter ved begynnelsen av sin internasjonale karriere.

 

Bla i boka

Omtaler

Terningkast 5 "En forunderlig og tiltalende liten roman ... Romanen skildrer både mangel på fellesskap og en delaktighet i det og viser at det ene ikke utelukker det andre, og at man kan føle seg marginal, selv om man fremstår som inkludert i gruppen." 

Brita Strand Rangnes, STAVANGER AFTENBLAD

Forfatter(e):

Yukiko Motoya