2021

Pris:
149.00
ISBN: 9788253036922
Utgivelsesår: 2014
Status: I salg
Sideantall: 350
Innbinding: h
Oversatt av: Ragnhild Eikli
Originalens tittel: The homecoming of Samuel Lake

Alle sommerens dager

Jenny Wingfield

"En perle av en roman."
Porsgrunns Dagblad
 

Det er 1956 og sommer.  Den kjekke og velmenende metodistpresten Samuel Lake blir stemt ut av menigheten sin, og må ta med seg familien og flytte inn til svigerfamilien i Arkansas. Datteren Swan og hennes brødre elsker det frie livet på landet. Men når den modige guttejenta Swan tar i forsvar den mishandlede nabogutten Blade, blir hun satt på sitt livs prøve.
 

Jenny Wingfield har skrevet en usedvanlig medrivende debutroman i samme tradisjon som Stekte grønne tomater. Boken er breddfull av herlige karakterer og frodige miljøskildringer, og Swan er en like djerv og uforglemmelig hovedperson som Scout i Drep ikke en sangfugl.

 

 

 

 

 

Presse

«En perle av en roman. Boken er breddfull av herlige miljøskildringer og frodige karakterer. Enkel og nydelig språkbruk hvor handlingen ofte viser seg mellom linjene. Dette er en flott debutroman som man ikke klarer å legge fra seg!»
Ingunn Geving, Porsgrunn Dagblad

"Dette er det man kaller en \\\'good read\\\', en roman som har alt som skal til for å fenge ... underholdende og medrivende - en slik bok du ønsker aldri tar slutt."
Tara

«Det finnes bøker som er både vonde og vakre, bøker som gjør noe med sjela di, romaner du vil huske - lenge. Dette er en slik bok.»
Liv Gade, Brabok.no

«Alle sommerens dager er trist, tragisk, feel-good og spennende på en og samme tid. Det er en veldig fin roman som passer som sommerlektyre.»
Groskro\\\'s verden, bokblogger

"Akkurat nå skulle jeg ønske at terningen hadde hatt mer enn seks sider. En fantastisk roman ... Perfekt sommerlesing."
Beathes bokhylle, bokblogger

"Alle sommerens dager var en særdeles fin lesopplevelse. Den har det meste du kan ønske av en roman, og den passer til de fleste lesere, ung som gammel, mann eller kvinne."
Margareta, Ark Dyring

"Alle sommerens dager har alt en kan ønske seg i en roman. ... Den er sterk, tankevekkende og realistisk, men også varm og morsom. ... Jeg anbefaler denne boken på det varmeste!"
Linn Steier, Norli Sandefjord

Forfatter(e):

1263