1935

Pris:
288.00
Førpris: 329.00
ISBN: 9788253035895
Utgivelsesår: 2013
Status: Utsolgt
Sideantall: 230
Innbinding: ib
Oversatt av: Gøril Eldøen

På bedringens vei

Marie-Sabine Roger

Ny herlig roman fra forfatteren av Å telle duer

Jean-Pierre er enkemann, pensjonist, misantrop og alene i livet. En natt faller han på mystisk vis i Seinen, men blir reddet av den unge gutten Camille. Jean-Pierre tilbringer dagene på sykehuset, lenket til sengen, og bestemmer seg for å få tiden til å gå ved å skrive om livet sitt og det han har opplevd – om samlivet med den høyt elskede konen, om broren, vennen, foreldrene og besteforeldrene. Camille kommer på besøk, en politimann stikker stadig innom, og en liten, rund fjortenårig jente som stadig sjekker facebooksiden sin på pc-en hans blir etter hvert en overraskende venn. Til slutt begynner selv Jean-Pierres harde skall å slå sprekker.


Marie-Sabine Roger har igjen skrevet en hjertevarm fortelling om uventede møter mellom ulike mennesker, full av livsvisdom og humor, til glede for alle som likte Å telle duer, Pinnsvinets eleganse og bøkene til Anna Gavalda.

 

Presse

"Dette var hjertevarmt, morsomt og helt herlig!  Mitt første møte med forfatteren, men det blir garantert ikke det siste for dette gav mersmak. Anbefales! "
Beathesbokhylle, bokblogger

"Ny bok av forfatteren av «Å telle duer». Denne boka er ikke mindre fornøyelig enn de foregående! Anbefales på det varmeste!"
Else Marie Nesse, Kristiansands avis

Forfatter(e):