1506

Pris:
262.00
Førpris: 299.00
ISBN: 9788253029436
Utgivelsesår: 2006
Status: Utsolgt
Sideantall: 248
Innbinding: ib

Randis verden

Randi Magnussen

Randi Magnussen har diagnosen schizofren. Fra barndom og ungdomstid, gjennom universitetsstudier og inn i det voksne livet, er noe forvirrende med virkeligheten. Fortellingen er fri for selvmedlidenhet, uten å underslå angsten og fortvilelsen i en schizofren verden.
Randi Magnussen har diagnosen schizofren. Fra barndom og ungdomstid, gjennom universitetsstudier og inn i det voksne livet, er noe forvirrende med virkeligheten. Hun kjenner en lukt som siver ut fra kroppen. Hun hører venner og fremmede mennesker snakke om voldtekt. Hennes fortvilte leting etter løsninger bringer henne opp i desperate situasjoner. Men hun vil skrive: bli journalist eller forfatter. Det blir oppturer og nedturer, som skildres med humor og selvironi. - "Randis verden" lar leseren føle en usikker virkelighet. Fortellingen er fri for selvmedlidenhet, uten å underslå angsten og fortvilelsen i en schizofren verden.

Presse

"Innsiktsfull og modig beretning om å leve på siden av vår vanlige virkelighet" ... "Denne boken er bemerkelsesverdig, og den viser at Randis forfatterdrøm er blitt virkelighet - i virkelighetens verden."
- Anne Schäffer i Bergens Tidende 23.okt. 06

Forfatter(e):