Anomalien

Fantastisk omtale til "Anomalien"!

Hervé Le Telliers roman er en av historiens mestselgende Prix Goncourt-vinnere – nå høster boken strålende kritikker her hjemme.

Forfatteren har utgitt over 20 bøker i Frankrike, og Anomalien, som ble tildelt Prix Goncourt i 2020, er forfatterens første bok på norsk. Les et knippe sitater fra norske kritikere under: 

terningkast_6 liten flat.png «Det er så intelligent, så vittig og velformulert, selvsagt også takket være oversetteren Gøril Eldøen. Løp og kjøp, som vi sier i Dagbladet.»
Cathrine Krøger, Dagbladet
Les resten av anmeldelsen her

terningkast_6 liten flat.png«… sommerens mest fascinerende spenningsbok …»
Børge Sved, Adresseavisen

«Anomalien er en detaljrik roman, forpliktet på en enkeltstående, omveltende hendelse. Samtidig er den ekstremt fabulerende og filosofisk. Superlativene har sittet løst hos anmeldere i inn- og utland, og det er helt på sin plass. Boken er «intelligent», «leken», «underholdende» og «briljant».»
Live Lundh, Morgenbladet

«Anomalien er et hett tips til årets sommerbok ... Hervé Le Tellier holder et voldsomt driv gjennom Anomalien. Her er spenningstopp etter spenningstopp, og mer enn nok å undre seg over også etter endt lesing. Bokas deilige, ofte smart arrogante, franske humor, dens komplekse lag av referanser og metakommentarer, er nydelig ivaretatt i Gøril Eldøens gode oversettelse.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Jeg koste meg glugg i hjel med denne boka ... dette er stor underholdning.»
Bjørn Ivar Fyksen, Klassekampen

«Frapperende smart fransk thriller ... Anomalien er en heftig og velskrevet bok om fordelene og ulempene ved å være flere av seg selv.»
Ola Hegdal, NRK
Les resten av anmeldelsen her