1751

Pris:
149.00
ISBN: 9788253033013
Utgivelsesår: 2010
Status: Utsolgt
Sideantall: 281
Innbinding: h
Oversatt av: Bodil Engen

Alltid Alice

Lisa Genova

Medrivende og tankevekkende om hvordan det er å leve med Alzheimers sykdom.

Alice Howland er femti år og jobber som professor ved Harvard universitet. Hun er en anerkjent forsker og foredragsholder, er lykkelig gift, og har tre vellykkede voksne barn.

Men Alice har begynt å glemme ting på en foruroligende måte. Ord blir borte for henne, hun glemmer stadig avtaler og skjønner ikke sine egne huskelapper. En dag går hun seg bort bare et par kvartaler hjemmefra. Først avfeier hun det hele med overgangsalder og stress på jobben. Så får hun stilt diagnosen: tidlig Alzheimers sykdom.

"Alltid Alice" er en gripende, vakker og jordnær roman om hvordan det er å leve med Alzheimer – om hvordan det er å sakte, men uunngåelig miste minnene om alt og alle man har vært glad i.

"Alltid Alice" gikk rett inn på The New York Times Bestseller List da den utkom i USA. Den vant Brontë-prisen i 2008, har blitt en internasjonal storselger, og er for øyeblikket under utgivelse i over 15 land.

Presse

”Det finnes bøker du aldri glemmer, bøker som gjør deg klokere og sterkere. "Alltid Alice" er en slik bok.” – Liv Gade, bokinspirator

”Etter å ha lest Alltid Alice, hadde jeg lyst til å reise meg opp og fortelle et tog fullt av fremmede: ’Dere må skaffe dere denne
boka!’” – Boston Globe

Forfatter(e):