1789

Pris:
349.00
Førpris: 399.00
ISBN: 9788253033792
Utgivelsesår: 2011
Status: Utsolgt
Sideantall: 656
Innbinding: ib
Oversatt av: Elisabet Middelthon, Marius Middelthon

Alle sjelers natt

Deborah Harkness

Internasjonal bestselger om heksekunst, vitenskap og forbudt kjærlighet.

Da alkymiforskeren Diana Bishop finner et gåtefullt manuskript i et bibliotek i Oxford, strømmer det plutselig en rekke mystiske vesener til byen. Diana har snublet over en hemmelighet som har vært skjult i århundrer, og ting blir ikke bedre da hun forelsker seg hodestups i en av dem som er ute etter manuskriptet: den unge professoren Matthew Clairmont. For Diana er en heks fra New England, Matthew en mektig fransk vampyr, og hekser og vampyrer kan aldri bli sammen – da bryter de en eldgammel pakt og truer balansen i verden. De to tvinges på flukt. Men det er først da kjærligheten mellom dem viser seg å være knyttet til manuskriptet, at Diana og Matthew for alvor blir midtpunktet i et livsfarlig spill.

Alle sjelers natt er første bind i en storslått trilogi som tar deg med til engelske herskapshus, franske slott og spøkelseshus på den amerikanske østkysten. Dette er spenning, underholdning og magi fra øverste hylle – en internasjonal suksess som er under oversettelse i hele 33 land.
 

Presse

”Intelligent og original – uimotståelig for Twilight-fans” - The Sunday Times

”En debut å merke seg … en heisatur gjennom det magiske akademia” - The Guardian

”Uunnværlig lesning på tvers av alle sjangre” - Booklist

”Like magisk som Harry Potter og Twilight … en uimotståelig historie om heksekunst, vitenskap og forbudt kjærlighet” - People

”En utrolig underholdende debut … Dette er Twilight for voksne” - Entertainment Weekly

 

Forfatter(e):