1623

Pris:
129.00
ISBN: 9788253031255
Utgivelsesår: 2008
Status: Ukjent
Innbinding: h
Oversatt av: Synneve Sundby

Evnen til helbred

Behandling av stress, angst og depresjoner uten medikamenter eller psykoterapi

Den franske psykiateren David Servan-Schreiber presenterer her sin revolusjonerende og provoserende teori om behandling av lidelser som angst, stress og depresjon.
Problemer som angst, stress og depresjon øker, men pasientene blir stadig mer skeptiske til de vanligste behandlingsmetodene: medisiner og samtaleterapi. Den franske psykiateren David Servan-Schreiber presenterer her sin revolusjonerende og provoserende teori om behandling av disse lidelsene. Han beskriver syv metoder som bygger på selvhelbredende teknikker. Disse metodene tar utgangspunkt i hjerneforskning og tradisjonell østerlandsk medisin, og har vist seg å gi svært gode og vitenskapelig dokumenterte resultater. Evnen til helbred er en bok som gir håp om bedring. På en lettfattelig og levende måte henvender Servan-Schreiber seg til alle som beskjeftiger seg med eller lider av psykiske forstyrrelser.

Presse

”Velskrevet og leseverdig ... Et seriøst stykke brobyggeri mellom (tilsynelatende) uforenelige kroppsoppfattelser og sunnhetsbegreper, og den iherdige entreprenørinnsatsen stimulerer.”
- Politiken

Forfatter(e):