1954

Pris:
189.00
ISBN: 9788253036076
Utgivelsesår: 2013
Status: I salg
Sideantall: 326
Innbinding: h
Oversatt av: Børge Lund

Født til å løpe

Jakten på løpingens hemmelighet

 "Dypt fascinerende innblikk i ultraløpernes vanvittige verden."
Sten Inge Jørgensen,VG

"Selv de som heller vil bli sett nakne på Karl Johan enn i joggesko og tights, har noe å hente i løpeboken Født til å løpe. "
Robert Veiåker Johansen, Aftenposten

"Livsfilosofi, kunnskap og eventyr i mesterlig forening. Et inspirerende evolusjonsperspektiv på løping spesielt og trening generelt"
Alexandra Irene Larsen, Fædrelandsvennen

Hvorfor løper vi? Det er utgangspunktet til den amerikanske journalisten Christopher McDougall. I jakten på svaret oppsøker han glohete canyoner, utilgjengelige fjelltopper, savanner og maratonløyper. Han møter den myteomspunne løperen Caballo Blanco og løperstammen tarahumaraene i Mexico, han blir venner med noen av verdens beste langdistanseløpere, han snakker med skofabrikanter, trenere og leger – og han oppdager at nøkkelen til et bedre liv kan være nærmere enn du tror.

Født til å løpe har allerede fått klassikerstatus i løpemiljøer verden over, men den har i like stor grad fenget vanlige lesere. For dette er framfor alt en eventyrlig fortelling med et knippe helt uforglemmelige karakterer. Boka er solgt til over 20 land, har ligget på bestselgerlistene siden den kom, og filmrettighetene er solgt til Hollywood. Med smittende energi og entusiasme tar McDougall deg med på en reise du sent vil glemme.
 

Forfatter(e):