God pappa Kjøs

Pris:
179.00
ISBN: 9788253040660
Status: I salg
Utgitt år: 2018
Innbinding: Heftet

God pappa

En håndbok

"Den er så klar og tydelig at du ved å sette sammen og lese alle titlene på delkapitlene, har et godt utgangspunkt som pappa fra spedbarnstiden til tenårene."

Mari Grydeland, Aftenposten

 

​Når du hører barnet ditt skrike for første gang, kjenner du med en gang at det betyr: Ta vare på meg! Men hvordan gjør du det?

I God pappa gir psykolog Peder Kjøs kyndige råd til deg som har blitt far: om nærhet og kos med den nyfødte, bleieskift, legging, kolikk, trass og læring gjennom lek. Boka har tips om hvordan barnet kan hjelpes til økt selvtillit og selvstendighet. Om hvordan det kan utvikle sin personlighet og finne sin plass i fellesskapet. Her handler det også om de voksnes nye roller, for eksempel om den finurlige sammenhengen mellom husarbeid og sex, og betydningen av et godt forhold til svigerforeldre.

Dette er en bruksbok for alle som vil være en nær og engasjert pappa når barnet vokser opp, i tenårene og videre inn i voksenlivet. Selv er forfatteren far til tre barn, og kan bygge på fagkunnskap så vel som egne erfaringer.

 

Omtaler

"Som kvinne må jeg også applaudere Kjøs’ tydelige posisjon som feminist i denne boken."

Mari Grydeland, Aftenposten

 

 

 

Forfatter(e):