1934

Pris:
323.00
Førpris: 369.00
ISBN: 9788253035857
Utgivelsesår: 2013
Status: Utsolgt
Sideantall: 400
Innbinding: ib
Oversatt av: Kia Halling

Høyest av alt

Tanis Rideout

Medrivende og nervepirrende om besettelse og splittet lojalitet

En tidløs og vakker fortelling om besettelse, håp og hengivenhet, og om hvor langt vi kan være villige til å gå for ære og kjærlighet.

«Fordi det er der.»

Dette er George Mallorys berømte svar på hvorfor han ønsket å bestige Mount Everest, mot alle odds. Men hvordan er det mulig å velge mellom familien og det å kunne bli først på toppen av verdens høyeste fjell?

I denne medrivende historiske romanen møter vi George Mallory når han i 1924 gjør et nytt forsøk på å bli den første til å bestige Mount Everest. Med seg har han den unge Sandy og et lag med erfarne, men utslitte klatrere, som standhaftig strever seg oppover i Mount Everests nådeløse klima. Hjemme i England prøver kona Ruth å holde humøret oppe hos seg og barna, mens hun urolig venter på nyheten om han har klart det eller ikke, og om når han kommer hjem.


 

Presse

«Høyest av alt når sitt eget oppsiktsvekkende litterære tindepunkt.» - Toronto Star

«Uforgjengelig romantikk, en ukuelig kjærlighetshistorie som rører ved selve roten av det menneskelige.»- Telegraph Journal

«Sjelden er en debutroman så finslipt som Tanis Rideouts Høyest av alt … Jeg elsket denne romanen.» - Quill & Quire, starred review
 

Forfatter(e):