Oates til Norge 3

Joyce Carol Oates for første gang i Norge!

Mandag 25. mai har du muligheten til å møte den amerikanske forfatterlegenden i samtale med Linn Ullmann. Temaet de skal undersøke nærmere er «forfatteren som vitne».

Det er en stor begivenhet at, Joyce Carol Oates (f. 1938), en av USAs mest anerkjente forfattere, og som jevnlig nevnes som kandidat til Nobelprisen i litteratur, nå gjester Norge. Oates har et stort og omfangsrikt forfatterskap bak seg - og både skriver og underviser fortsatt i en alder av 82 år. Hun har skrevet i så å si alle sjangere og har vunnet en lang rekke litterære priser, deriblant National Book Award, Prix Femina og National Medal of Humanities.

Flere av hennes største romaner er oversatt til norsk, deriblant Blond, Niagara og Graverens datter. Årets utgivelse Mitt liv som rotte er forfatterens tiende bok på norsk.

Mandag 25. mai har du nå - for første gang - muligheten til å møte den amerikanske forfatterlegenden her i Norge til samtale med Linn Ullmann, mandag 25. mai. Temaet de skal undersøke nærmere er «forfatteren som vitne». Fordi det er ventet stor pågang, er arrangementet flyttet fra Litteraturhuset til Det Norske Teatret.

Les mer om arrangementet og kjøp billetter her

Mandag 25. mai. Tidspunkt: 19.00, Det Norske Teatret

Les mer om Joyce Carol Oates' forfatterskap her