Medaljenes pris

Medaljenes pris

Lansering: Medaljenes pris

Kulturhuset i Oslo, torsdag 24. august kl 19.00

VELKOMMEN TIL BOKLANSERING!

Mens den tradisjonelle fremstillingen av dopingbruken i internasjonal idrett ofte har handlet om et våpenkappløp mellom de onde doperne og de gode forkjemperne for idrettens idealer, er Mads Dranges fortelling mer kompleks. 

Dopingens historie i etterkrigstiden har vært preget av stormaktspolitikk, medisinske fremskritt og en idrettsbevegelse som aldri har klart å enes om hva som skal være forbudt og hvorfor. Det er en spektakulær og sørgelig historie hvor ofrene i første rekke har vært idrettsutøverne, enten fordi de har presset seg til døde i amfetaminrus eller fått nyresvikt av steroider – eller fordi de har brukt år av livet sitt på å bli bedre uten mulighet til å utkonkurrere dopede motstandere.

Møt Mads Drange i samtale med Mads Kaggestad. 

Mads Drange er idrettsfysiolog og historiker, med utdanning fra Norges Idrettshøgskole og Universitetet i Oslo. Han arbeider som frilansskribent og forfatter, og har tidligere utgitt "Den store dopingbløffen."

Mads Kaggestad er norsk tidligere proffsyklist i det franske profflaget CA. I dag sportskommentator i TV2 og medeier og konsulent i Avantas Aktiv. Doping og sykkelekspert. 
 

Arrangementet er gratis.

Torsdag 24.august kl 19.00-20.00 Kulturhuset (Youngs gate 6, 0181 Oslo)

Les mer om boken