Pax på Kapittel

Pax på Kapittel

Pax på Kapittel

Det kommer flere forfattere fra Pax til Kapittelfestivalen i år.

Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet, er en årlig festival som arrangeres av Sølvberget. Kapittel 17 finner sted 20. -24. september. Her kan du møte flere av våre forfattere. Arundhati Roy, Katja Kettu og Jacob Wærness kommer på festivalen. 

 

Jacob Wærness, Seminar: Hvor ble det av den arabiske våren? / What Happened to the Arab Spring?, onsdag 20. september kl.10.00 -12.00

Hvor ble det av den arabiske våren? Hvem er de forskjellige makthaverne i Syria, og hvilken rolle spiller media? Finnes det en løsning på problemene?

Les om forfatteren her

Les om Jacob Wærness bok Risikosjef i Syria. På jobb mellom regime, opprørere og IS her

 

Katja Kettu, Kapittelforfattere leser i Fuglesalen / Readings in the Bird Room: Hakan Günday og Katja Kettu, lørdag 23. september kl. 14.30 - 15.30

Katja Kettu er en av Finlands mest markante nye forfattere. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd med romanen Jordmora, som er utgitt i rundt 20 land. Nattsvermer er hennes andre bok på norsk.

Les om forfatteren her

Les om boken Nattsvermer her 

 

Arundhati Roy, Forfattermøte / Stage interview: Arundhati Roy, lørdag 23. september kl. 18.30 - 19.40

Det er en verdenssensasjon når den indiske forfatteren Arundhati Roy kommer med sin første roman på tjue år. Gå ikke glipp av forfatteren og aktivisten når hun inntar scenen i Stavanger i forbindelse med lanseringen av Ministeriet for den høyeste lykke.

Les om forfatteren her

Les om boken Ministeriet for den høyeste lykke her

 

Katja Kettu, Forfattermøte: Katja Kettu, lørdag 23. september kl. 14.00 - 15.00

Den finske forfatteren Katja Kettu er del av en ny generasjon finske forfattere. Hun gjorde stor suksess i Norge med boka Jordmora, og har også høstet gode anmeldelser for sin nye bok Nattsvermeren. Møt Kettu i samtale med Audun Lindholm, Vagants redaktør, om hennes nyeste utgivelse.