Regn i november pocket

Pris:
179.00
ISBN: 9788253041117
Status: I salg
Utgitt år: 2019
Innbinding: Heftet
Oversatt av: Myklebost, Tone

Regn i november

Først kjører hun over en gås, så blir hun dumpet – av to menn. Nå frister det mest med en lang og varm ferie. Men så får hun uventet ansvaret for venninnens fire år gamle, døve sønn Tumi. Og da gutten velger vinnertallene på tidenes største lottokupong, drar de to av gårde på biltur langs Islands ringvei midt i mørkeste november. Med hanskerommet fullt av tusenlapper setter de kursen mot et nyoppført sommerhus på østkysten. Underveis treffer de på agurkdyrkende bønder, et estisk mannskor, en uheldig falk, en hemmelighetsfull haiker og flere saueflokker med svært dårlig trafikkvett. Det som startet som en spontan reise, åpner opp for både avgjørende valg og nye innsikter.

Omtaler

terningkast_5 liten flat_25x25.jpg «Underlig og fin roman fra Island»
Kathleen Rani Hagen, Fædrelandsvennen

terningkast_5 liten flat_25x25.jpg «Boka tar oss med på en skikkelig roadtrip på ringvegen rundt Island. Det er kaldt og mørkt, men undervegs er det mange lyspunkter som varmer.» 
Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

«En varm, humoristisk og annerledes historie om en kvinnes reise for å finne seg selv. Et lyrisk og enkelt språk gjør også fortellingen til en flott leseropplevelse.»
Kari N. Hølland, Sandnesposten 

Forfatter(e):