Sammen pocket

Sammen pocket

Pris:
149.00
ISBN: 9788253038568
Status: Utsolgt
Utgitt år: 2016
Sideantall: 320
Innbinding: heftet
Oversatt av: Gøril Eldøen
Orginalens tittel: The two of us

Sammen

terningkast_5 liten flat.jpg "En varm og sympatisk feel good-roman!"

Fædrelandsvennen

EN AMAZON RISING STAR 2015!

Å forelske seg er lett. Men det som betyr noe, er hva som skjer etterpå ...


Fisher og Ivy har vært sammen i nitten dager. Likevel er de sikre på at dette forholdet er noe helt spesielt. Det at de knapt vet noe som helst om hverandre, virker som en liten detalj. Men i løpet av de neste tolv månedene, mens livene deres forandrer seg grunnleggende for alltid, oppdager Fisher og Ivy at det å bli forelsket er én ting, mens det å fortsette å være det er en helt annen historie.

Sammen er en fortelling om livets store og små utfordringer, fortalt med like deler humor og alvor. Det er en befriende morsom, ærlig og bevegende roman om livet, kjærligheten, og om viktigheten av ikke å ta noen av delene for gitt.

Med boken Sammen ble Andy Jones valgt ut som en Amazon Rising Star 2015. Alle som har lest og likt Nick Hornby og David Nicholls vil elske denne!

Omtaler

«Denne romanen er morsom, rørende og spesiell» KK

 

«Sjarmbombe av en bok!»

Rose- Marie, bokblogger

 

"Morsom og underholdende bok med et snev av alvor om den store kjærligheten, den altoppslukende forelskelsen, flammende begjær og slitt hverdagsliv. Fisher og Ivy møtes og innleder et intenst forhold, og i løpet av de neste tolv månedene endres begges liv dramatisk. Dette er ei bok om livets små og store prøvelser og om å takle de utfordringene som hverdagen byr på." 

Hilde Ditmansen, Bibliotekarens anbefalte bøker i Øyene

Forfatter(e):