Sjal og skjerf 2020

Pris:
305.00
Førpris: 349.00
ISBN: 9788253040196
Status: Utsolgt
Utgitt år: 2018
Sideantall: 152
Innbinding: Innbundet

Sjal og skjerf

Strikking hele året

Som i alle Bitta Mikkelborgs tidligere bøker, bugner denne av godt forklarte strikkemønstre. Hun starter med en grunnleggende veiledning og oppskriften på et enkelt «opplæringssjal» med riller. Det har fått navnet «Lærlingen». Så følger 20 oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønstre. De har forskjellig vanskelighetsgrad og kan brukes ved mange slags anledninger. Her er både ensfargede sjal, og sjal i flere farger - med og uten hulldekor og border. Noen er strikket i varm og myk ull, for å lune skuldre og nakke. Andre er strikket i finere garn og kan pynte en selskapskjole. Selvstrikkede sjal og skjerf er også hyggelige gaver. Blant bokas hverdagsskjerf er «En flette rundt halsen», «Løytnantshjerte» og «Høstregn». De større mønstersjalene har nydelige navn som «Myrull», «En smak av honning», «Myrt» og «Glædelig jul». Strikkemønstrene er blitt kvalitetssikret av faste teststrikkere. Bak bokas flotte bilder står fotograf Kjersti Binh Hegna.

Bitta Mikkelborgs Facebook-gruppe, «Bittamis design for strikkelystne», har nærmere 62 000 medlemmer. Her kan medlemmene søke råd, dele erfaringer og vise frem egne arbeider

Med Sokker (2013), Kluter (2014) og Strømper (2015) og Luer (2016) sto Bitta Mikkelborgs navn høyt opp på bestselgerlistene. Bitta Mikkelborg står også bak oppskriftene i den hendige almanakken Strikkekalender 2018.

 

Rettelse:
Last ned rettelser til tidlige utgaver av boka her

 

Bla i boka

Forfatter(e):