Snakk perfekt engelsk

Pris:
305.00
Førpris: 349.00
ISBN: 9788253037837
Status: Utsolgt
Utgitt år: 2015
Innbinding: heftet

Snakk perfekt engelsk

"Boka er som et overflødighetshorn, den bugner av anvendelige ord og idiomer, slanguttrykk og nyttig informasjon om kulturen i engelskspråklige land."

Ståle Johnsen, Utdanningsnytt

Dette er boka for nordmenn som gjerne vil snakke virkelig godt engelsk, smidig, levende og up to date. 

Boka har morsomme småkapitler for en lang rekke situasjoner som  nordmenn på tur havner i, og temaer man nesten ikke kommer utenom: på reisefot, en kopp kaffe, selskapelighet, religion, godteri og søtsaker, politikk, film og tv, måleenheter, kjærlighet og forhold, kondolanse og død osv. Her får du ordene, uttrykkene, ordspråkene, slangen og samtidig en finger på pulsen på dagliglivet i ulike engelsktalende land.

Forfatterne er fagoversettere og har ikke bare grundig kjennskap til engelsk, men også til nordamerikansk og britisk kultur. I boka får du også vite  om ting som skjer i moderne engelsk akkurat nå, en rekke spennende språkfenomener preger særlig unge språkbrukere.  Nordmenn er flinke til å snakke engelsk, men kanskje ikke fullt så flinke som vi tror? I siste del av boka tar forfatterne utgangspunkt i de fellene vi  lettest går i.  Vi får også tips rundt en rekke ord og fraser som er mye norskere enn vi tror. Hvordan sier man «takk for maten» på engelsk, for eksempel? Eller at man er  «frisk som en fisk?»

Bla i boka

Forfatter(e):