Sommerstorm

Sommerstorm

Pris:
149.00
ISBN: 9788253038537
Status: Utsolgt
Utgitt år: 2016
Sideantall: 319
Innbinding: heftet
Oversatt av: Kia Halling
Orginalens tittel: Summertime

Sommerstorm

Florida, sommeren 1935. I Heron Key er alt tilsynelatende harmonisk. Men under overflaten syder det. Likevel samles alle, både svarte og hvite, om forberedelsene til den årlige fjerde juli-festen. Missy, som jobber som hushjelp og barnepike for den rike Kincaid-familien, drømmer om et bedre liv, og om Henry, som dro i krigen atten år tidligere. Nå er Henry tilbake, sammen med en gruppe loslitte krigsveteraner i en arbeidsleir ute ved kysten. Men han er preget av krigen og av årene etterpå. Når en hvit kvinne blir funnet halvt ihjelslått etter festen, faller mistanken på Henry. Samtidig bygger et voldsomt uvær seg opp utenfor kysten. Snart må alle i den lille byen fatte avgjørende valg idet orkanen truer med å treffe land. Sommerstorm er basert på historiske hendelser, og er en engasjerende roman om kjærlighet, samhold og fordommer i en tid preget av sterk endring. Samtidig er den et forrykende drama om hva som skjer når naturkreftene setter en hel by på prøve.

Omtaler

"En av de mest intense og drivende spennende bøkene jeg har lest på lenge! "

Linn, Norli Hvaltorget

 

«Jeg elsket virkelig Sommerstorm. Det er sjeldent å lese noe med så mye følelsesmessig intensitet og nervepirrende driv.» 
ELIZABETH NOBLE, forfatteren av Lesesirkelen

«En glimrende debutroman som fanger de rasemessige og sosiale spenningene i sørstatene i tiden etter første verdenskrig … Barnepiken møter The Perfect Storm.” 
THE BOOKSELLER

Forfatter(e):