1252

Pris:
99.00
ISBN: 9788253027371
Utgivelsesår: 2005
Status: Utsolgt
Innbinding: h
Oversatt av: Kjersti Scheen
Originalens tittel: Tarzans tårar

Tarzans tårer

Katarina Mazetti

Mariana og Janne har hatt en heftig ferieflørt, men hjemme igjen blir tonen snart sur. Med et ironisk nikk til Pretty Woman-klisjéen, skriver Katarina Mazetti en frisk og energisk roman med svart humor og alvorlig undertone.
Katarina Mazetti er en av Sveriges mest populære forfattere – kjent spesielt for "Gutten i graven ved siden av", som også ble en filmsuksess. I romanen "Tarzans tårer" starter handlingen med full styrke på en ferietur i Syden: Mariana kommer farende i luften som en Tarzan – og treffer Janne så han faller. Det blir en kort ferieflørt, som utvikler seg til en kollisjon mellom to verdener. Tarzans dagligliv i Sverige er den tøffe tilværelsen som enslig tobarnsmor uten penger, uten fritid, som flyr mellom jobb og daghjem for å rekke alt. Janne har knapt et dagligliv. Han er blitt søkkrik i IT-verdenen og kjører rundt i sin Lamorghini og speider etter damer. Med dette utgangspunktet, som kunne bli en Pretty Woman-klisjé, skriver Katarina Mazetti en frisk og energisk roman med svart humor og alvorlig undertone. Når Tarzan og Janne ikke lar all kontakt fare etter feriens sammenstøt, blir det spørsmål om to så ulike virkeligheter kan møtes. Tarzans tårer er en roman om fattige og rike, kjærlighet og ensomhet, umulige valg og kunsten å leve sammen her og nå så godt det går.

Presse

”En djevelsk morsom roman med et farlig glimt.”
- Dagens nyheter

”Lett, varmt og morsomt om kjærlighetens snåle veier og slikt vi gjerne vil tro om dens mulighet til å overvinne gørr, stolthet og enorme sosiale forskjeller.”
- Aftenposten

Forfatter(e):