Norsk pop-poesi

Velkommen til boklansering!

Pax Forlag vil i samarbeid med forfatter Mona B. Riise ønske velkommen til lanseringen av Norsk pop-poesi torsdag den 25. januar. Journalist og programleder Mona B. Riise debuterer som forfatter med boken som er en samling poetiske høydepunkter fra norsk pop, rock og rap.

Journalist og programleder Mona B. Riise debuterer som forfatter med boken Norsk poppoesi, en samling poetiske høydepunkter fra norsk pop, rock og rap. Pax Forlag vil i samarbeid med forfatteren ønske velkommen til lanseringen av boken på Den Gamle Skobutikken i Strøget torsdag den 25. januar. Arrangementet er gratis.

Enkelte linjer setter seg fast i hukommelsen – noen ganger fordi de treffer på et spesielt punkt i livet, andre ganger fordi de simpelthen er poetiske lykketreff. Mona B. Riise tar oss gjennom slike høydepunkter, og har snakket med flere av Norges beste tekstforfattere fra musikkverdenen, hvor de forteller om skriveprosessene bak kjente låter. Tekstbitene er hovedsakelig på norsk, men med engelske innslag.

Les alt om Norsk pop-poesi her.

Meld deg på facebook-arrangementet her.