Farsdag 2017

Farsdag søndag 12. november

På søndag er det farsdag og bøker er som kjent den aller beste gaven. Vi har farsdagstilbud på boken Skjegg: den ultimate håndboken til 149,- og ellers mange bøker å velge blant.

FARSDAG 2017 - DE BESTE BØKENE TIL FAR
 

Tilbud på boken Skjegg: den ultimate håndboken, en bok som er et must for alle som har hår i fjeset! Det finnes like mange typer skjegg som det finnes menn. I denne boka får du en guide til hvordan du kan spare, style og trimme skjegget ditt. Du får også tips om hårpleie generelt og om ulike hårprodukter.

Du kan lese mer om boken og bla i den her

 

Kjell Westös Den svovelgule himmelen. En episk fortelling om vennskap, kjærlighet, drømmer og håp fra vinneren av Nordisk Råds Litteraturpris 2014. I 1960- og 70-årenes Helsingfors vokser en ung gutt opp i skyggen av den velstående Rabell-familien, som har et staselig sommersted i nærheten av hans egen families enkle feriehytte. Han blir venn med den jevngamle Alex, men oppdager snart at det ligger mye under Rabell-familiens vellykkede overflate.

Les mer om boken her

 

Eller hva med boken Ett skritt foran : alt om mannens underliv. Boken kombinerer det underholdende med det lærerike om et felt både menn og kvinner kjenner for dårlig. Mange menn nøler lenge med å gå til legen, og enda lenger hvis problemene sitter nedentil. Leser du denne boken, forstår du lettere når det er på tide å gå til legen – og like viktig: Du lærer hvordan du kan holde deg ett skritt foran plagene.

terningkast_6 liten flat.png "En beinhard sekser"

Anne Tjønndal, TRØNDER-AVISA

Les mer om boken her